(VIDEO) Angajații CNA l-au scos pe Șor spre protestatari, chiar dacă poliția era împotrivă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Chiar dacă poli­țiș­tii au soli­ci­tat anga­ja­ți­lor CNA ca Ilan Shor să fie scos prin ieși­rea din spate a Cur­ții de Apel Chi­și­nău, aceștia au mers direct spre mul­ți­mea agi­tată. A fost la un pas ca micro­bu­zul în care a fost urcat Ilan Shor să fie blo­cat de pro­tes­ta­tari, scrie Ziarul de Gardă.

Primarul de Orhei, Ilan Şor, a fost adus în vestă antiglonţ la Curtea de Apel. Potrivit avocaților, măsura a fost luată de colaboratorii Centrului Național Anticorupție.

Mai mult, în timpul ședinței sala de judecată a fost încuiată. Avocații lui Șor au anunțat că magistrații de la Curtea de Apel au decis ca acesta să rămână în continuare în arest.

„Decizia judecătorilor a rămas la fel. Shor nu se consideră vinovat. Ne-am convins că arestul contravine legilor și încalcă practicile europene ale justiției”, a declarat după ședință avocatul lui Șor.

Amintim că, primarul de Orhei Ilan Șor, bănuit de corupție în dosarul jafului din sistemul bancar, a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta a fost plasat în izolatorul Centrului Național Anticorupție.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...