(VIDEO) EURO 2016: Jucătorii naționalei Germaniei, așa cum nu au fost văzuți. Cum se pregătesc pentru optimi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Aflați în plină pregătire pentru meciul cu Slovacia, din optimile de finală ale Campionatului European, campionii mondiali ai Germaniei se relaxează pe terenul de baschet.

Echipele Thomas Muller – Mario Gotze și Mats Hummels – Jonas Hector au jucat una împotriva celeilalte la un singur panou, iar un scurt videoclip a fost postat și pe contul de Facebook al naționalei Germaniei și a fost preluat și de Muller pe profilul său. „LeBron James ar fi mândru de noi”, a scris cel mai bun marcator în activitate al campioanei mondiale în exercițiu (32 de goluri în 74 de meciuri).

„Die Mannschaft schimbă mingea de fotbal cu cea de baschet. Joacă Jonas Hector / Mats Hummels vs. Thomas Muller / Mario Gotze! De partea cui ai vrea să fii?”, a adăugat fotbalistul lui Bayern Munchen.

Nemții au câștigat Grupa C, cu 7 puncte, golaveraj 7-0 după 3 meciuri: 2-0 cu Ucraina, 0-0 cu Polonia și 1-0 cu Irlanda de Nord.

Cele 3 goluri marcate până acum de Germania la Campionatul European au fost semnate de Shkodran Mustafi, Bastian Schweinsteiger și Mario Gomez.

Meciul Germania – Slovacia, din optimile de finală ale Campionatului European, se joacă duminică, 26 iunie, de la ora 19:00.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...