Brexit: Iată vedetele care fac campanie în Marea Britanie

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

David şi Victoria Beckham, Elton John, scriitoarea J.K. Rowling, celebra autoare a seriei „Harry Potter” sunt doar câteva dintre vedetele din Regatul Unit care fac campanie pentru rămânerea în Uniunea Europeană. Lor li se adaugă şi actorii Daniel Craig, care l-a interpretat pe James Bond, Benedict Cumberbatch, din serialul Sherlock Holmes, dar şi Sir Patrick Stewart, care a şi făcut o parodie devenită virală pe Internet despre tabăra pro-Brexit.

Jeremy Clarkson şi James May, fostele vedete de la Top Gear, au înregistrat, la rândul lor, un mesaj în care au spus cât de mult le place că Regatul Unit e în UE, scrie digi24.ro.

Dar în rândul VIP-urilor din tabăra anti-Brexit nu sunt doar artişti, deşi, trebuie spus, 250 de nume sonore ale culturii britanice au semnat o scrisoare publică pentru a îndemna la un vot de rămânere. La rândul lui, şi renumitul fizician Stephen Hawking, considerat una dintre cele mai mari minţi contemporane, a avertizat că o ieşire a Marii Britanii din UE ar fi un dezastru.

Actriţa Elizabeth Hurley, Roger Daltrey, fost membru al trupei The Who sunt alte nume sonore ale taberei pro-Brexit.

Nu în ultimul rând, mai e şi John Cleese, din Monty Python, care, pentru ca ironia să fie perfectă, a fost tocmai sursa de inspiraţie pentru parodia lui Sir Patrick Stewart.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...