EURO 2016: Cu cine cade România în optimi după ce trece de Albania

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Dacă România bate Albania se califică în optimi, fie de pe locul 3, fie chiar de pe locul 2 în grupă. Până aici e scenariul optimist. După asta urmează calculele „horror”, scrie presa română. România poate cădea cu Germania, Anglia sau Polonia în optimi.

Dacă România termină pe locul 2, va juca sâmbătă, pe 25 iunie, în prima optime de finală, la St. Etienne, împotriva locului 2 din grupa C, foarte probabil Polonia.

România nu are mari şanse de calificare în sferturi dacă va întâlni Polonia. Polonia a jucat de la egal la egal cu Germania, mai mult a avut mai multe ocazii de gol decât nemţii şi puteau tampona rău tancul german.

România are două variante în cazul în care termină pe 3 şi se califică, scrie Gazeta Sporturilor. România poate juca pe 25 iunie, cu liderul grupei B, foarte probabil Anglia, într-un meci programat la Paris, pe Parc de Princes sau poate juca duminică, pe 26 iunie, cu câştigătoarea grupei C, Germania probabil, într-o optime de finală care se va juca la Lille.

România joacă împotriva Albaniei în ultima etapă a Grupei A de la Euro 2016 meciul decisiv pentru o posibilă calificare în optimi. Partida va începe la ora 22:00, pe Stade des Lumieres din Lyon și va fi condusă de arbitrul ceh Pavel Kralovec. Asistenți vor fi Roman Slysko (Slovacia) și Tomas Mokrusch (Cehia), iar adiționali vor fi Petr Ardeleanu și Michal Patak, ambii din Cehia.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...