Filmul „The Wolf of Wall Street” este în vizorul justiției dintr-un motiv mai bizar

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Adevăratul comerciant cu perucă, jucat de P. J. Byrne în filmul biografic „The Wolf of Wall Street” al lui Martin Scorsese, reclamă 25 milioane de dolari regizorului, precum și producătorilor pentru defăimare, informează Reuters și Agerpres.

Andrew Greene (care a fost redenumit Nicky Koskoff în film) estimează că a fost prezentat într-o lumină negativă care îi afectează grav reputația. Fostul angajat al Stratton Oakmont, care acum lucrează ca bancher, nu a digerat deloc bătaia de joc la adresa perucii lui și faptul că este prezentat ca un „criminal degenerat”, care are în permanență nasul în pudră sau între picioarele prostituatelor.

Deși nu interpretează personajul în cauză și nu a scris scenariul, actorul Leonardo DiCaprio, care face parte din distribuție, va depune în cele din urmă mărturie, în pofida intervenției avocaților săi. Potrivit Hollywood Reporter, magistratul care se ocupă de caz l-a convocat pe actorul în vârstă de 41 de ani în calitate de producător, compania sa Appian Way fiind implicată la începuturile proiectului.

Leonardo DiCaprio va fi audiat „la o dată și într-un loc convenite în mod rezonabil de ambele părți”. Martin Scorsese și scenaristul Terrence Winter au depus deja mărturie.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...