Alți șapte elevi s-au ales cu lucrările anulate la BAC

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Șapte candidați au fost excluși astăzi de la examenul de bacalaureat pentru că au încercat să copieze sau au avut materiale interzise. Elevii au susținut proba la solicitare.

Directorul Agenţiei Naţionale pentru Curriculum şi Evaluare Anatol Topală a declarat că examenul s-a desfășurat fără incidente majore. Pentru majoritatea candidaților aceasta a fost ultima probă din sesiunea curentă. Elevii ucraineni, găgăuzi și bulgari urmează să mai susțină marți proba la limba maternă.

Lucrările vor fi verificate pînă la data de 26 iunie, iar rezultatele vor fi prezentate pe 27 iunie. Elevii vor avea 48 de ore la dispoziție pentru a depune contestări.

Candidații își vor putea vedea lucrările pe internet, pe pagina www.bac.edu.md, în zilele de 27 și 28 iunie în baza unei parole obținută de la instituțiile de învățămînt unde și-au făcut studiile.

Sesiunea suplimentară de bacalaureat va fi organizată în perioada 18-25 iulie pentru candidații care din motive obiective nu s-au putut prezenta la sesiunea de bază și pentru cei care nu au luat note de trecere.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...