(VIDEO) EURO 2016: Victorie chinuită a Franței cu Albania

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Franța a învins miercuri, la Marsilia, mult mai greu decât se aștepta toată lumea, scor 2:0, în meciul cu Albania, contând pentru etapa a 2-a a fazei grupelor Campionatului European de fotbal.

Albanezii, care aveau nevoie de un egal pentru a păstra șanse bune la calificarea în optimi, au făcut un joc foarte curajos, creându-și numeroase ocazii la poarta lui Lloris, fără însă a putea fructifica.

De cealaltă parte, Franța a părut apăsată de statutul de țară gazdă și principală favorită la câștigarea trofeului, începând extrem de greu meciul.

Partida a fost decisă în ultimele minute, atunci când pe fondul retragerii albanezilor au venit și golurile. Griezmann, în minutul 90 a deschis scorul, iar Payet, în urma unei alte faze de mare finețe, a stabilit scorul final în ultimele minute ale prelungirilor.

Scor final 2:0, iar după 2 etape Franța are 6 puncte, asigurându-și calificarea în optimi. Elveția, cu 4 puncte, este și ea practic calificată în ultima fază a competiției. România are un punct, iar Albania zero.

În ultima etapă se vor întâlni Franța cu Elveția și România cu Albania.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...