Campioana Angliei rămâne fără cei mai buni jucători; Unde merg Vardy și Kante

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Jamie Vardy e ca și transferat de Arsenal, dar golgheterul lui Leicester nu este singurul fotbalist pe care l-ar putea pierde Claudio Ranieri în această vară. N’Golo Kante, ajuns titular în naționala Franței după sezonul excelent făcut cu Leicester, este și el la un pas de despărțirea de „vulpi”.

Mijlocașul de 25 de ani a fost deja ofertat de PSG, echipa care domină fotbalul francez de patru sezoane, potrivit Le Parisien. Kante ar urma să-l înlocuiască în linia mediană pe Thiago Motta. Parizienii i-ar fi oferit deja un contract pe cinci sezoane, care ar urma să fie semnat după Euro 2016. Salariul rămâne de negociat la finalul turneului final, dar campioana Franței e dispusă să-i ofere mai mult decât oricare dintre contracandidate la semnătura mijlocașului!

PSG e gata să plătească clauza de 25 de milioane de euro a mijlocașului lui Leicester, dar așteaptă răspunsul din partea fotbalistului. Conform sursei citate, jucătorii lui PSG de la națională se ocupă deja cu convingerea mijlocașului de a accepta oferta campioanei Franței și se pare că fostul jucător al lui Caen nu ar spune nu.

Kante ar mai fi dorit și de Real Madrid, Arsenal, Manchester United și Chelsea.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...