UPDATE. Un elicopter SMURD s-a prăbuşit la Cantemir: Patru persoane au murit

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un elicopter SMURD s-a prăbuşit în timp ce se îndrepta spre Cahul pentru a prelua un pacient. Tragedia s-a produs în raionul Cantemir.

Update 15:30 Primarului satului Haragîş, raionul Cantemir, Iurie Bălănuţă a văzut cum a căzut elicopterul.

„ A căzut la pădurea de la intrarea satului. S-au depistat patru cadavre, trei sunt carbonizate. Cred că s-a prbuşit din cauza negurii. Nu putem spune cine sunt victimele. Durere mare. Am depistat cadavre pe bucăți. Rezervoarele au explodat de trei ori. Primul cadavru a fost scos înainte de bubuituri. La fața locului sunt aproximativ 40 de oameni la faţa locului”, a declarat Iurie Bălănuţă, potrivit publika.md.

Update 15:00: Reprezentanții Ministerului Sănătății au confirmat moartea celor patru cetățeni români, trei dintre ele au fost găsiți carbonizați.

În elicopter se aflau patru persoane.

Potrivit primelor informaţii, un om a murit. Restul persoanelor care se aflau la bord sunt căutate.

Potrivit ofiţerului de presă la Serviciul Situaţii Excepţionale, Diana Ţurcan, o persoană a fost găsită fără suflare, iar alte trei sunt date dispărute.

Elicopterul s-a prăbuşit în satul Haragîş, într-o zonă împădurită.

Elicopterul a mai avut o misiune în această dimineață. A fost solicitat de către medicii din Vulcănești, pentru a transporta un pacient, internat în spitalul raional.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...