La staţia de lângă Circ, în această dimineaţă, nu aveai unde să arunci un ac. Cele 50 de autobuze, puse la dispoziţie de autorităţi, porneau spre Cimitirul "Sfântul Lazăr" pline-ochi, fapt care i-a nemulţumit pe călători.

Pentru unii călători, îmbarcarea în autobuze s-a dovedit a fi o adevărată provocare. Din cauza îmbulzelii, au fost nevoiţi să aştepte în staţie zeci de minute.

Deşi circulaţia pentru transportul privat a fost restricţionată între strada Socoleni şi intrarea centrală a cimitirului, mulţi dintre şoferi nu au ţinut cont de interdicţie. Aşa că pe strada Doina s-au format ambuteiaje.

Traficul a fost un infern şi pentru şoferii care se îndreptau spre Cimitirul "Sfântul Lazăr" pe şoseaua Balcani. Acolo s-a format o coloană de maşini pe o distanţă de câţiva kilometri.

Nemulţumit de ambuteiajele formate, unui şofer i-a crăpat răbdarea şi a fost cât pe ce să se ia la pumni cu agentul de patrulare.

De Paştele Blajinilor, pentru menţinerea ordinii publice în toată ţara au fost mobilizaţi aproape patru mii de poliţişti.