Ibrahimovic și-a ales viitoare destinație; Unde ar putea evolua din vară

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Manchester United va face tot ce îi stă în putere în această vară pentru a-şi asigura serviciile lui Zlatan Ibrahimovic. Suedezul a declarat din nou că ştie unde va evolua stagiunea viitoare.

Ibrahimovic şi-a luat „adio” cu stil de la PSG, mulţi considerându-l deja pe bună dreptate cel mai bun jucător din istoria grupării. Deşi oficialii francezi au făcut tot posibilul să îl convingă să îşi prelungească înţelegerea, Ibra a considerat că e timpul pentru o nouă provocare.

„Ştiu deja unde voi juca sezonul viitor”, spunea jucătorul de 34 de ani în martie, lucru pe care l-a repetat şi acum, după despărţirea de PSG.

Englezii sunt siguri că viitoarea destinaţie e Manchester United, acolo unde va avea ocazia să colaboreze din nou cu antrenorul său preferat, Jose Mourinho. Cei doi s-au înţeles perfect în sezonul 2008-2009, pe când ambii se aflau la Inter.

Poreclit „omul titlu”, pentru faptul că a reuşit să câştige campionatul cu fiecare echipă la care a evoluat, Ibra este văzut de oficialii lui United un garant al faptului că „diavolii” vor putea cuceri din nou campionatul, după o pauză de patru ani (2013 e anul ultimului titlu).

Ibra a mai jucat, de-a lungul timpului, la Malmo, Ajax, Juventus, Inter Milan, Barcelona şi PSG.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...