Trei fotbaliști care au evoluat în naționala Franței, implicați într-o fraudă cu permise de conducere

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Jucătorii francezi Samir Nasri (Manchester City), Jermey Menez (AC Milan) și Layvin Kurzawa (PSG) sunt implicați într-o fraudă masivă cu permise de conducere descoperită în Franța, relatează ziarul Le Parisien.

O rețea din care făceau parte un director al unei școli de șoferi și 3 agenți de la Prefectura din Nanterre au vândut permise false de conducere cu prețuri între 2000 și 8000 euro între octombrie 2013 și aprilie 2015, frauda totală ridicându-se la un milion de euro. Pe lista celor 300 persoane care au apelat la cumpărarea unei permis sau la reînnoirea lui, din cauza pierderii punctelor, se aflau fotbaliștii menționați mai sus și un comentator de la Canal+, Ali Badou.

Directorul școlii de șoferi din Neuilly-sur-Seine, o suburbie pariziană, transmitea datele la prefectură, care erau introduse de complicii săi în sistemul informatic și apoi permisele de conducere erau tipărite și distribuite celor care efectuaseră plata.

Poliția a deschis o anchetă în care membrii rețelei de falsificare a permiselor sunt acuzați printre altele de corupție, fals în acte și spălare de bani. Cei care beneficiau de permisele false erau persoane cu o stare materială foarte bună care doreau să evite examenele sau lecțiile de conducere.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...