Julia Roberts: „Nu voi face regie pentru că îmi cunosc limitele intelectuale”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Actrița americană Julia Roberts a afirmat că, deși i-ar plăcea, nu va trece în spatele camerei de luat vederi pentru a deveni regizor întrucât își cunoaște „limitele intelectuale și limita răbdării”, relatează EFE joi, de la prezentarea, în cadrul festivalului de la Cannes, a lungmetrajului „Money Monster”, în care artista joacă împreună cu George Clooney.

„M-am gândit la acest lucru, primesc deseori această întrebare, dar Nu; pentru că îmi cunosc limitele intelectuale și limita răbdării”, a declarat vedeta de 48 de ani. „Nu pot să suport peste patru persoane care îmi fac probleme timp de o oră”, a mai spus ea.

Mereu surâzătoare, îmbrăcată într-o salopetă fără mâneci, gri cu dungi albe, și o bluză albă, interpreta din „Frumușica” a mărturisit că există mai multe lucruri pe care ar vrea, dar nu le poate face, precum pictatul, cântatul la violoncel și regia de film. „Dar — a continuat ea—, în viața asta, nu pot decât să-i admir pe alții și să las regia pe seama altora”.

Ea a răspuns astfel și imboldurilor venite din partea actriței americane Jodie Foster care nu a ezitat să-și exprime și talentul în domeniul regiei, realizând pelicula „Money Monster”, difuzată, în afara concursului, în a doua zi a celei de-a 69-a ediții a festivalului de pe Coasta de Azur.

Mult mai volubil s-a arătat, în timpul conferinței de presă, colegul și prietenul celor două, George Clooney, care a dominat discuțiile, mai ales cu tranșante opinii contra posibilității ca magnatul Donald Trump să devină, după alegerile din toamnă, președinte al SUA.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...