(FOTO) Topul celor mai ciudate muzee din întreaga lume și atracțiile lor principale

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Mulți oameni preferă să se relaxeze într-un muzeu decât să meargă într-un parc, la film sau în altă parte. Oare aceștia s-ar încumeta să pășească și în cele mai ciudate muzee din lume?

Muzeul de Artă Urâtă, Boston

În Boston există, de exemplu, Muzeul de Artă Urâtă, care a fost deschis în 1944. Aici poți să găsești unele dintre cele mai urâte tablouri din lume. Dacă ai timp și vrei, poți admira în muzeul din Boston în jur de 600 de lucrări, arată The Richest.
nydailynews.com_1
Muzeul Rețelei de Canalizare, Paris

Parisul este cunoscut pentru Arcul de Triumf, Turnul Eiffel sau bulevardul Champs-Elysees. Dar tot aici poți vizita și Muzeul Rețelei de Canalizare. Vizitându-l ai ocazia să pătrunzi în adâncimile orașului, care în mod normal nu sunt accesibile oricui. În plus, o excursie aici nu este atât de urât mirositoare pe cât te-ai aștepta.

3

Muzeul Penisurilor, Islanda

În Islanda poți vizita Muzeul Penisurilor (Icelandic Phallological Museum). Totul a început în 1974, când Sigurour Hjartarson a început să strângă penisuri, iar colecția a ajuns la 280 de exemplare de la 90 de specii diferite, de la balene albastre până la hamsteri.
4
Muzeul Parazitologic Meguro, Tokio

Muzeul Parazitologic Meguro din Tokio este singurul dedicat paraziților și se mândrește și cu exemplare care s-ar putea afla în stomacul oricui. Printre cele peste 45.000 de exemplare se află și cea mai lungă tenie din lume, care măsoară 8,8 metri lungime.
ced
Velveteria, Los Angeles

În Los Angeles se află Velveteria, un muzeu dedicat artei din catifea, care include și 400 de picturi pe catifea printre cele peste 2.000 de piese.
v
Muzeul părului Leilei, Missouri

Muzeul părului Leilei a fost deschis în 1989 de Leila Cohoon și se află în Missouri. Aici găsești accesorii de prins în păr care datează din secolul 19, broșe din secolul 16 și mostre de păr chiar și de la celebrități.

par

Muzeul Parazitologic Meguro, Tokio

Dacă Muzeul Parazitologic Meguro din Tokio nu ți s-a părut îngrozitor, ar trebui să mergi și la Muzeul Medical Siriraj din Bangkok, unde se găsesc victimele unor accidente și chiar cadavrul conservat al unui criminal în serie.
7
Muzeul Bata, Toronto

Muzeul de pantofi Bata din Toronto are peste 13.000 de exponate, unele perechi fiind vechi chiar și de 4.000 de ani. Încălțămintea provine din diferite zone și culturi din lume. Cei care apreciază arta și istoria nu vor regreta o excursie la acest muzeu.
8

Muzeul Mumiilor, Mexic

Muzeul Mumiilor din Mexic conține o colecție impresionantă de exponante, dar nu este un loc destinat celor cu stomacul sensibil. Foarte multe dintre mumii provin de la oameni care au murit în timpul unei epidemii de holeră din 1833 și ale căror rude nu își permiteau să le îngroape corespunzător.
9


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...