Ronaldo a apelat la medicii Barcelonei pentru a afla mai multe despre accidentarea sa

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cristiano Ronaldo i-a cerut ajutorul Barcelonei, după accidentarea suferită în etapa trecută, care l-a privat de prezența în manșa tur a semifinalelor Ligii Campionilor. Portughezul a fost să consulte unul dintre fizioterapeuții grupării rivale pentru a obține o a doua opinie în legătură cu problemele fizice avute.

Situația lui Ronaldo e una disperată, de prezența sa pe teren în returul contra „cetățenilor” legându-se în mare parte calificarea în finala celei mai prestigioase competiții inter-cluburi din lume. Ca atare, lusitanul a mers pe cont propriu la o clinică privată pentru a cere și o a doua părere în privința accidentării, însă Sport.es anunță că lucrurile au luat ieri o altă turnură.

Conștienți că rivala de pe Camp Nou beneficiază de serviciile unui staff medical de clasă mondială, Real și Ronaldo au apelat la acesta. „Galacticii” nu vor să riște nimic cu portughezul, mai ales că pentru acesta urmează Euro, însă știu foarte bine că, dacă nu îl vor recupera în timp util pentru meciul de miercuri, șansele la calificarea în finala Ligii scad considerabil.

Real a apelat la această variantă și pentru că problemele lui Cristiano par de neînțeles. Privind în urmă, Ronaldo a ieșit, miercurea trecută, de pe teren, la meciul cu Villarreal, înainte să fie fluierat finalul meciului, acuzând doar niște crampe. Vineri, după ecografia făcută, problemele lui Ronaldo nu păreau grave, dar a fost menajat la meciul cu Rayo Vallecano. „Cristiano este la 100%”, declara Zidane, înaintea meciului cu Manchester City. Cu toate acestea, portughezul nu a evoluat pe Etihad și acum pare în pericol să piardă și returul de pe Bernabeu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...