Manchester United este gata să aducă noua vedetă a lui Atletico Madrid

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Manchester United e decisă să îi plătească în vară clauza de reziliere lui Saul Niguez. Aceasta este cifrată la 45 de milioane de euro.

Preconizata venire a lui Mourinho pe Old Trafford va transforma campania de achiziţii a „diavolilor” într-o adevărată revoluţie, portughezul având mai multe ţinte pentru campania de mercato din vară.

Printre jucătorii doriţi de „Special” se numără şi Saul Niguez, fotbalist impresariat de Jorge Mendes, cel care este şi agentul tehnicianului. Saul are o clauză de reziliere de 45 de milioane de euro, iar presa engleză anunţă astăzi că United o va plăti fără să negocieze în vreun fel cu Atletico.

Interesant este faptul că Barcelona are o clauză specială, din momentul transferului lui David Villa pe Calderon, potrivit căreia catalanii pot să îl ia pe Saul în măsura în care egalează oferta primită de Atletico de la un alt club. Totuşi, se pare că formaţia lui Luis Enrique nu se va folosi de această clauză, tehnicianul de pe Camp Nou lăsând de înţeles în conferinţa de presă de ieri că nu e interesat de jucătorul rivalilor.

8 goluri în 55 de partide a înscris Saul pentru Atletico. La 21 de ani, el e considerat unul dintre cei mai promiţători fotbalişti spanioli.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...