Vești proaste pentru Zidane: Real nu va putea conta cu City pe cei mai buni jucători din acest sezon

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Karim Benzema a fost astăzi la Spitalul Sanitas la Moraleja, din Madrid, iar verdictul medicilor iberici nu este unul de bun augur pentru Real Madrid. Atacantul francez a suferit o „leziune miofascială la bicepsul femural drept”, adică o ruptură musculară superficială, o problemă similară celei a lui Cristiano Ronaldo.

O altă similitudine între cei doi atacanți din ofensiva lui Zinedine Zidane este că amândoi sunt în pericol să piardă nu doar partida cu Real Sociedad, de sâmbătă, ci și returul cu Manchester City, de pe Santiago Bernabeu, de miercuri, 4 mai, din semfinalele UEFA Champions League.

Chiar dacă atacantul francez vrea să se refacă la timp, vrând neapărat să fie în teren la meciul cu City, optimismul medicilor este mult mai scăzut.

Cea a lui Benzema este a 26-a leziune musculară suferită de jucătorii lui Real Madrid în acest sezon, lucru care deja devine preocupant pentru „galactici”. Benzema, singur, a suferit șase accidentări în acest sezon și este a treia la coapsa dreaptă. În total, atacantul de 28 de ani, a lipsit în 12 partide din cauza leziunilor în acest sezon.

Situația lui Cristiano Ronaldo, și el declarat incert pentru meciul cu Manchester City, este încă neclară. Real Madrid nu a anunțat astăzi nimic nou cu privire la accidentarea lusitanului, despre care se speră că va fi recuperat, totuși, în timp util, pentru meciul retur.

Ronaldo și Benzema sunt cei mai prolifici jucători ai Realului. Ei au marcat în acest sezon, împreuna, 74 de goluri.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...