Oficial: Cel mai bun fundaș german se mută de la Dortmund la Bayern

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

După ce informația a apărut doar în presă, ea a devenit astăzi oficială: Mats Hummels nu vrea să mai continue la Borussia Dortmund, exprimându-și deschis dorința de a juca pentru rivala Bayern Munchen.

Clubul din Dortmund a publicat astăzi un comunicat oficial prin care ia act de dorința jucătorului și îi cere lui Bayern Munchen un jucător la schimb, de aproximativ egală valoare.

„Fundașul Mats Hummels a comunicat clubului Borussia Dortmund dorința sa de a părăsi echipa în această vară și că vrea să joace pentru rivala Bayern Munchen din următorul sezon.

Conducerea Borussiei Dortmund a decis, ca atare, să facă un schimb de jucători cu Bayern Munchen, prin care să primească un jucător de valoare egală, atât ca valoare, cât și ca preț. Deocamdată, Bayern Munchen nu a făcut încă o ofertă.

Ca o măsură de precauție, subliniem faptul că Mats Hummels – la fel ca și alți jucători ai Borussiei Dortmund – nu are o clauză de reziliere și jucătorul este legat de club până pe 30 iunie 2017”, se arată în comunicatul publicat pe site-ul oficial al Borussiei Dortmund.

Cu o zi în urmă, Karl-Heinz Rummenigge, președintele campioanei Germaniei, dezvăluise că Hummels este în negocieri cu Bayern.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...