„Plahotniuc demonstrează încă o dată că pentru el nu există absolut nicio limită. Azi m-am trezit cu un blog, creat de sculele sale propagandistice, în care este plasat un text abominabil, scris chipurile de mine”, a precizat Năstase.

Vă prezentăm mai jos textul integral al mesajului:

Plahotniuc demonstrează încă o dată că pentru el nu există absolut nicio limită. Azi m-am trezit cu un blog, creat de sculele sale propagandistice, în care este plasat un text abominabil, scris chipurile de mine.

Domeniul a fost înregistrat la MoldData la 15 aprilie, ceea ce demonstrează că a avut drept scop sabotarea marelui protest de duminică. Întreprind deja toate acţiunile pentru ca această mârşăvenie să dispară din spaţiul online, dar dat fiind faptul că MoldData este o altă instituţie aflată în captivitate, cu siguranţă nu va fi uşor.

Cert este că aceasta este o acţiune gravă, de natura penală, iar indivizii care stau în spatele acestei mârşăvenii sunt pasibil de puşcărie.
Marea lor greşeală e că s-au apucat de aceste mârşăvenii pe online, iar online-ul lasă urme, aşa că, şi cu sprijinul instituţiilor internaţionale, vom de ei, cu toată opoziţia instituţiilor captive de la Chişinău.

Vă rog să distribuiţi acest mesaj, pentru ca cetăţenii mai puţin informaţi să ştie că Andrei Năstase nu are niciun fel de blog, iar nivelul la care a ajuns această mizerie umană numită Plahotniuc este de neimaginat.