„Populaţia era agitată după aceste atentate oribile. Prin urmare, autorii trebuiau capturaţi. Calmarea populaţiei era prioritatea Statului. Aşadar, poliţia m-a arestat", a apreciat el, într-un interviu telefonic acordat publicaţiei La Derniere Heure. El a spus în continuare că acest eveniment i-a ruinat viaţa şi încă nu poate să iasă din casă, menţionând de asemenea că, în timpul interogatoriului la poliţie, a fost dezbrăcat complet şi chiar lovit.

O fotografie cu teroriştii care au acţionat pe 22 martie la aeroportul Zaventem arată trei indivizi unul lângă celălalt împingând cărucioare de bagaje, dintre care doi kamikaze îmbrăcaţi în negru şi un al treilea care poartă o pălărie şi care nu s-a sinucis în atacuri.

Poliţia încă îl caută pe acesta, după ce s-a infirmat că „bărbatul cu pălărie" este Faycal Cheffou. Totuşi, acesta din urmă, care se prezintă drept ziarist autonom, a recunoscut în interviu că a mai avut de-a face cu justiţia belgiană. El mai susţine că ştia că este supravegheat de serviciile de securitate, fiind bănuit că a recrutat persoane pentru organizaţii islamiste. De altfel, deşi se află în libertate, împotriva sa a fost formulată o acuzaţie preliminară de participare la activităţile unei grupări teroriste.