Andrian Candu își cere scuze de la Maia Sandu, pentru declarațiile ofensatoare ale unei colege de partid

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, și-a cerut scuze de la fosta ministră a Educației Maia Sandu, după ce a fost insultată de secretarul general al organizației femeilor PD, Zika Ivanschi.

„Regretăm modul de exprimare pe care l-a avut colega noastră Zika Ivanschi în adresa doamnei Maia Sandu. Această declarație nu reprezintă viziunea membrilor PDM și nu este poziția Partidului Democrat din Moldova”, a scris Candu pe o rețea de socializare.

Acesta anunță că PD va analiza cazul și va fi luată o decizie în privința secretarul general al organizației femeilor PD.

„Opinia colegei noastre a fost strict personală și credem că, de fapt, a fost mai degrabă o exprimare eronată, decât o opinie. Cazul respectiv va fi discutat de conducerea partidului și va fi luată o decizie în privința doamnei Zika Ivanschi”, se mai arată în mesajul lui Candu.

Ivanschi a lansat un mesaj ofensator la adresa fostului ministru, la o știre distribuită pe rețeaua de socializare Facebook.

„În vecii vecilor nu ași vota o Femeie – sterilă! Să-și închee o familie, apoi să îndrăznească să conducă o țară. Ordine în Suflet, Ordine în Familie, apoi Ortdine în Țara!”, a scris Ivanschi în mesaj.

Internauții s-au arătați deranjați de mesajul ofensator al Secretarului general al Organizației de Femei PD și condamnă gestul acesteia.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...