Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Gazeta de Sud”


Invitatul rubricii de astăzi este Ion Ciumeică.

„În perioada 1-24 martie, persoane responsabile din cadrul Asociației Euroregiunea Siret-Prut-Nistru, se află în vizită de lucru în raioanele din Republica Moldova, membre ale acestei structuri transfrontaliere. În cadrul unei vizite care a avut loc în raionul Cimișlia, s-a vorbit despre programul operațional comun dintre România și Republica Moldova 2014 - 2020, care prevede implementarea mai multor proiecte în diverse domenii.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:27 0:00
Link direct

La Leova vor fi construite 92 de locuințe sociale. Reprezentanții unității de implementare a fazei a doua a proiectului de construcție a locuințelor pentru persoanele social vulnerabile în Moldova și autoritățile publice din acest oraș s-au întrunit pentru a discuta detaliile de lansare a acestui proiect. Construcțiile urmează să fie finalizate în doi ani.

Constantin Furtună este un tânăr din satul Roșu din raionul Cahul care a decis să practice un tip de agricultură mai neordinar pentru țara noastră și anume termicultura. Agricultorul nu sapă solul, dar îl presoară cu fân sau paie.

Acestea și alte știri din numărul Gazetei de Sud le oferim cu plăcere cititorilor.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG