(VIDEO) Surpriză uriașă în Cupa Angliei; Arsenal, eliminată în sferturi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Watford a realizat una dintre marile surprize din acest sezon de Cupa Angliei, după ce s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Arsenal, calificându-se astfel în semifinalele competiției.

Arsenal pornea ca favorită certă pe Emirates, în condițiile în care „tunarii” au câștigat ultimele două Cupe ale Angliei și aveau 16 meciuri consecutive fără înfrângere în această competiție.

Însă Ighalo (50) și Guedioura (64) au profitat de o perioadă extrem de proastă a londonezilor. Reușita gazdelor a venit în minutul 88, marcând Welbeck după o pasă extraordinară a lui Ozil.

Pentru Arsenal este a treia înfrângere consecutivă pe teren propriu, în toate competiţiile, după cele cu Barcelona (0-2) şi Swansea (1-2), cea mai lungă astfel de serie din 2002 încoace.

De asemenea, „tunarii” n-au mai pierdut pe teren propriu în sferturile de finală ale Cupei Angliei din 12 martie 1988, 1-2 cu Nottingham Forest.

Watford s-a calificat în semifinalele Cupei Angliei pentru prima oară din 2007 şi pentru a şasea oară în istoria clubului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...