Zidane și Real Madrid îl susțin pe Nadal în fața acuzațiilor de dopaj

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Francezul Zinedine Zidane și-a manifestat sâmbătă susținerea pentru Rafael Nadal, simțindu-se „prost” pentru starul tenisului spaniol vizat de acuzații de dopaj formulate de Roselyne Bachelot, fost ministru francez al Sporturilor, relatează AFP.

Poziția lui Zidane, antrenor al echipei Real Madrid, a fost, de asemenea, adoptată public de clubul madrilen, care a difuzat un comunicat pentru a-l apăra pe Nadal, membru de onoare și mare suporter al echipei Real Madrid, în fața „atacurilor nejustificate și intolerabile”.

„Mă simt prost pentru el”, a declarat Zidane într-o conferință de presă.

„El este un gentleman, el a afișat clar valorile sale și toată lumea îl apreciază. Este un profesionist și îl cunosc puțin. Mă simt prost pentru ce s-a spus despre el. Acum, ce trebuie să facă ‘Rafa’ este să lase toate aceste lucruri deoparte și să considere că toți iubitorii sportului îl iubesc pe ‘Rafa’ Nadal, fie că sunt francezi, spanioli sau americani. Este un jucător spectaculos și rețin în ce-l privește”, a adăugat antrenorul francez.

Întrebată în legătură cu controlul pozitiv al Mariei Șarapova, marți, pe platoul D8, televiziune unde oficiazî în calitate de comentatoare, Roselyne Bachelot l-a acuzat pe Nadal că a simulat o accidentare pentru a se sustrage unui control antidoping pozitiv.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...