Ştiri

Sursa imaginii: Hotnews

Postat de: Ilie Pîrvan

Ştiri / Internaţional

01 Apr. 2021 / 11:08

Un nou atac armat în SUA

Patru persoane, printre care şi un copil, au fost împuşcate mortal miercuri seara, în urma unui atac la un complex din Orange, situat la sud de Los Angeles. O a cincea persoană a fost rănită, relatează Los Angeles Times şi Hotnews.ro.

Poliţia a confirmat, pe pagina sa de Facebook, că mai multe persoane au murit, fără a oferi însă alte detalii legate de autorul atacului sau de victime.

Este al treilea atac armat din SUA în decurs de două săptămâni. La Atlanta au fost ucise opt persoane în urma unui atac la mai multe saloane spa, printre care şase femei de origine asiatică, în vreme ce atacul de la un supermarket din Boulder, Colorado, s-a soldat cu 10 morţi.

Poliţia din Orange a precizat că incidentul a fost semnalat la ora 5.30 p.m, când s-au auzit împuşăcături la un mic centru de afaceri din Bulevardul Lincoln. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au fost întâmpinaţi cu focuri de armă şi au ripostat.

Atacatorul a fost transportat la spital, însă nu au fost oferite informaţii despre starea lui sau a victimei rănite. Poliţia a mai precizat că situaţia este sub control şi nu mai există niciun pericol public.

Comentarii