(FOTO și VIDEO) Cum arată Khalilah, cel mai nou super-iaht american

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Constructorii americani de iahturi de la Palmer Johnson au dat lovitura cu un iaht Super Sport de 48 de metri, perfect pentru croazierele în Caraibe.

Khalilah, nava ieșită din mâinile constructorilor americani, are forme zvelte, ca un vas de viteză, dar în interior te vei simți copleșit de luxul opulent creionat de designeri, potrivit Lux Expose.iaht-sport-khalilah-3

Seria de iahturi Super Sport de la Palmer Johnson este recunoscută pentru stabilitatea ridicată a navelor și viteza acestora datorate în principal formelor carenei.

Khalilah nu face excepție, designul futurist pe care îl înfățișează coca vasului fiind o garanție că acesta te poate purta la o viteză maximă de 32 de noduri.

iaht-sport-khalilah
Ambarcațiunea de lux este concepută pentru a primi 12 pasageri la bord, alături de cei 9 membri ai echipajului.

Forma atrăgătoare a vasului este completată de un design interior în care finețea și eleganța detaliilor te fac să trăiești din plin senzația de lux opulent emanată de ambarcațiune.

iaht-sport-khalilah-1

Saloanele beneficiază de o atmosferă deschisă grație pereților din sticlă care înconjoară suprastructura navei.

Puntea descoperită cu o lungime de 11 metri se dovedește îndeajuns de încăpătoare pentru un spațiu de servire a mesei și o zonă de relaxare și de plajă cu canapele învelite în piele fină.iaht-sport-khalilah-2

Vasul are și două garaje extinse pe 7 metri lungime, care adăpostesc trei jet-ski-uri destinate distracției pe valuri.

Întreaga suprastructură a ambarcațiunii de lux este realizată din materiale compozite ultra-ușoare, care reduc greutatea navei cu aproape două treimi.

Nu este de mirare că vasul poate fi considerat o ambarcațiune de viteză cu accente de lux adăugate finisajelor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...