(FOTO) Cel mai urât BMW X6 din lume

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

AG Excalibur, un tuner din Lituania, și-a pus amprenta asupra unui BMW X6. Din nefericire, exercițiul de creație a mers foarte prost, iar rezultatul final este unul de-a dreptul grotesc, scrie Carscoops.

Fanii tuningului extrem, care vor să iasă cu orice preț în evidență pot cumpăra un BMW X6 pe care să-l încredințeze apoi tunerului lituanian AG Excalibur. Dacă totul merge bine ar putea să se aleagă cu cel mai urât X6 văzut vreodată. Iar asta sigur atrage atenția tuturor.

578564l (1)

Tunerul din Lituania a pregătit un kit de caroserie care se inspiră din Mad Max, cu o grilă înfricoșătoare și prize de aer extrem de mari, dar fără o utilitate. Nici măcar estetică.

621677l

Accesoriile fac din BMW X6 și o mașină impunăoare: lungimea crește cu 20 de centimetri, iar lățimea cu 10 respectiv 15 centimetri. Totul este desăvârșit de un set de jante de 26 de inch, o dimensiune impresionantă, care nu lasă nici o șansă mașinii de a intra în teren accident. Nu că X6 ar fi un off-roader veritabil.

746291l

Numele creației lituaniene este AG Alligator. Asta pentru că interiorul a primit piele de crocodil pe planșa de bord, pe consola centrală, pe volan și pe uși. O adevărată dovadă de opulență, cu mult peste ce poate oferi divizia de personalizare BMW Individual.

862827l

Exercițiul nereușit al celor de la AG Excalibur a fost prezentat în cadrul unei expoziții dedicate fanilor BMW din Lituania. Tot aici a fost comunicat și prețul monstruozității: 90.000 de euro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...