(VIDEO) Real se impune într-un meci spectacol cu Bilbao; Ronaldo, noul golgheter în Primera

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Real Madrid a urcat pe poziția a doua în Primera Division, pentru cel puțin 24 de ore, după victoria cu 4-2 în fața lui Athletic Bilbao.

Pe Santiago Bernabeu, Cristiano Ronaldo a deschis scorul la prima acțiune a madrilenilor. Bascii au replicat doar câteva minute mai târziu, după ce Varane a fost aproape să-l imite pe Bănel Nicoliță. Eraso a împins mingea în poartă, iar scorul a devenit 1-1.

Aduriz putea marca primul său gol pe Bernabeu, dar Keylor Navas a scos în lateral. Iraizoz l-a imitat câteva minute mai târziu, la lovitura de cap a lui Danilo. Veteranul Aduriz a mai avut o ocazie la centrarea lui Balenziaga, dar s-a opus transversala, înainte ca James Rodriguez să-i readucă pe madrileni în avantaj, cu un șut splendid.
Scorul pauzei a fost stabilit de Kroos, cu prima sa reușită stagională. La reluare, Realul se putea distanța, dar Cristiano a șutat în bară. Aduriz a ratat apoi și a treia oară, după eroarea lui Kroos, iar bascii au sperat la mai mult după eliminarea lui Varane.

Cristiano Ronaldo a reușit dubla, până la urmă, astfel că golul lui Elustondo, din final, n-a făcut altceva decât să îndulcească amarul bascilor.

Portughezul a ajuns cu această ocazie la 21 de reușite în Primere, depășindu-l pe Suarez, care deținea titlul de golgheter până sâmbătă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...