Concursul ”Marca Comercială a Anului”  este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, în comun cu Agenţia de Stat pentru Proprietate Intelectuală, cu scopul de a promova practicile de succes în domeniul marketingului şi branding-ului.

Este pentru prima dată când o companie de colectare a datoriilor este premiată pentru responsabilitatea socială pe care o promovează la nivel de filozofie a companiei.

INCASO nu doar recuperează datorii, dar abordează fiecare datorie în mod individualizat, ajutând debitorul prin oferirea de soluţii financiare, în primul rând în formă de acorduri de plată eşalonată, care stopează calculul penalităţilor şi permite debitorilor să achite datoriile în condiţii avantajoase; INCASO urmăreşte cauzele care au determinat apariţia datoriei, informând ulterior clienţii săi care folosesc aceste date, după caz, pentru îmbunătăţirea proceselor interne.

De asemenea, INCASO creează locuri de muncă, inclusiv pentru studenţi, sponsorizează proiecte sociale, implementează campanii de comunicare adresate persoanelor cu datorii neperformante, precum şi campanii de educare financiară destinate adolescenţilor în scopuri de prevenţie…”, a declarat Veaceslav MÎRZA, Director general, INCASO.

Compania INCASO este specializată în colectarea datoriilor şi are misiunea de a îmbunătăţi cultura plăţilor şi a activităţii economice. INCASO este cea mai mare companie de colectare din Republica Moldova şi procesează la moment peste 100.000 de debitori activi.

P.