Pe gazonul stadionului Dinamo din capitală s-au înfruntat formaţiile Lupii Albi-USEFS şi echipa odesită Academia. Rugbiştii chişinăuieni s-au impus fără probleme cu scorul de 33-20.

În alte două partide disputate pe malurile Mării Negre, învingători au ieşit jucătorii ucraineni. Cea mai bună echipă a regiunii Odesa, Kredo 1963, a demolat cu incredibilul scor de 115-3, la pauză 61-0, lotul de la Triumf- Academia Militară Chişinău, iar Politehnik a dispus cu scorul de 27-12 de Sporting-ASEM.

După prima manşă, conduce Kredo-1963 cu 5 puncte, urmată în ordine de Politehnik şi Lupii Albi USEFS Chişinău cu acelaşi punctaj, departajate de esaveraj. Clasamentul este încheiat de alte 3 echipe fără niciun punct la activ.

Următoarea etapă este programată peste două săptămâni. La 18 aprilie, rugbiştii de la Triumf-Academia Militară vor găzdui lotul de la Sporting-ASEM, iar Academia din Odesa va juca cu Politehnik din acelaşi oraş.

Derbyul etapei se va disputa duminică, 19 aprilie, când liderul, Kredo-1963 Odesa, se va confrunta pe teren propriu cu Lupii Albi USEFS Chişinău.