(VIDEO) Napoli învinge Sampdoria și își consolidează poziția de lider în Serie A

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Napoli a ajuns la 5 victorii consecutive în Serie A. Trupa lui Sarri a câștigat clar pe terenul Sampdoriei, cu 4-2, iar acum are 12 goluri înscrise în ultimele 3 deplasări.

Oaspeții au ratat prima mare ocazie a duelului, prin Higuain. Argentinianul a reușit, totuși, să deschidă scorul în minutul 9, atunci când a profitat de gafa lui Barreto.

Mijlocașul Sampdoriei a făcut apoi o altă eroare: l-a faultat pe Raul Albiol, iar Lorenzo Insigne a majorat din penalty avantajul oaspeților. Gazdele au redus din diferență pe finalul primei reprize, atunci când Correa a înscris după acțiunea lui Carbonero.

Sampdoria a început bine repriza secundă, dar a încasat două lovituri în mai puțin de două minute. Mai întâi, Cassani a fost eliminat, apoi Hamsik a refăcut diferența de două goluri după un slalom printre jucătorii gazdelor.

Chiar și în 10, Sampdoria a reacționat și Eder a marcat pentru 2-3, în minutul 73. Mertens a spulberat însă iluzia unei reveniri miraculoase a trupei lui Montella. Belgianul a stabilit scorul final, 2-4, în minutul 79.

În urma acestui rezultat, Napoli a ajuns la 47 de puncte, cu 5 mai multe decât ocupanta poziției secunde – Juventus.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...