(FOTO) Jurnaliști clarvăzători: Publika știe câți oameni vor participa la mitingul de duminică al PD

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Jurnaliștii de la Publika, parte a trustului General Media Group, deținut de prim-vicepreședintele Partidului Democrat Vladimir Plahotniuc, știu câți oameni vor fi prezenți la un miting care se va organiza duminică.

Partidul Democrat ar organiza duminică un nou miting în Chișinău, pentru „susţinerea noului Guvern proeuropean”, potrivit unor surse. Interesant este că publika.md scrie că la protest vor participa 60.000 de oameni.
h
Acţiunea va începe la ora 12:00, la Complexul Memorial Eternitate, anunță sursa citată, deși anterior șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, anunța că mitingul va avea loc în scuarul Megapolis Mall din sectorul Ciocana.

Am primit mai multe mesaje de la vizitatorii Independent.md, în care suntem anunțați că șefii instituțiilor de stat mobilizează angajații. Mesaje au venit de la locuitori din mai multe localități, precum Edineț, Bălți, Leova, Cahul sau Rezina. Cetățenii spun doar că trebuie să se deplaseze mâine la Chișinău, iar pentru asta vor fi plătiți și vor avea ulterior o zi liberă de lucru.

Și membrul Platformei Demnitate și Adevăr, Liviu Vovc, a semnalat astfel de cazuri, publicând pe pagina sa de Facebook mai multe mesaje primite de la cetățeni.

Amintim că un miting similar cei din PD au organizat și la 13 ianuarie, atunci când au încercat să forțeze desemnarea oligarhului Vladimir Plahotniuc la funcția de premier.

12565632_10153917650029265_6131289850414384466_n


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...