Real a ascuns suma exactă a transferului lui Gareth Bale de frica lui Cristiano Ronaldo

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Presa din întreaga lume a scris joi despre suma exactă pe care Real Madrid a plătit-o în 2013 pentru a-l transfera pe Gareth Bale de la Tottenham. Football Leaks a dezvăluit că madrilenii au plătit aproape 101 milioane de euro. Motivul pentru care acest lucru a fost ascuns este frica șefilor de pe Bernabeu de Cristiano Ronaldo.

Agentul lui Gareth Bale, Jonathan Barnett, n-a negat informația, din contră, a confirmat-o, solicitând scuze din partea Federației Engleze pentru scurgerea de informații. Dezvăluirile au stârnit panică la Real, care trebuie acum să facă față unei eventuale ieșiri egocentrice a lui Ronaldo.

Englezii de la Telegraph scriu că atunci când au acceptat să plătească pentru Bale peste 100 de milioane de euro, spaniolii l-au adus în discuție și pe Ronaldo, care n-avea nimic de-a face cu negocierile pentru galez. Egoul portughezului a răzbătut în sala unde se purtau discuțiile și negociatorii din partea Realului s-au asigurat că suma pentru Bale nu va afecta nevoia de adulație a principalului star de pe Bernabeu.

Ronaldo era în acel moment cel mai scump transfer din istoria fotbalului, venind de la Manchester United pentru 96 de milioane de euro. Conducerea Realului s-a temut că dacă ar afla că alt fotbalist costă mai mult decât el, portughezul nu ar fid eloc mulțumit, așa că a negociat cu Daniel Levy, de la Tottenham, ca suma care va fi anunțată să fie de 91 de milioane de euro, confortabil mai mică decât cea dată pe Ronaldo.

Presa engleză mai scrie că în urma dezvăluirilor de joi, n-ar fi o surpriză dacă Ronaldo ar solicita să plece în vară de la Real.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...