(VIDEO) Tripleta BBC, de neoprit la Real; Victorie spectaculoasă cu Gijon

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Real Madrid s-a impus cu 5:1 duminică, în partida cu Sporting Gijon, toate golurile madrilenilor fiind marcate de tripleta BBC – Benzema, Bale, Ronaldo -, care bate noi recorduri.

După doar 12 minute, scorul era 3-0 pentru „galactici”, fiecare dintre cei trei membri ai BBC punctând câte o dată. Mai mult, Benzema și Gareth Bale au bifat și câte o pasă de gol în acest interval. A fost prima dată, de când BBC joacă împreună, când cei trei reușesc să marcheze împreună în atât de scurt timp (mai puțin de 15 minute).

Real Madrid nu reușise un 3-0 atât de rapid într-un meci de campionat de 60 de ani, de la meciul cu Celta Vigo din 15 ianuarie 1956! De altfel, nimeni în Spania nu a mai reușit asta din 4 octombrie 2008, când Barcelona o conducea pe Atletico Madrid cu 3-0 în minutul 8!

În minutul 18, Cristiano Ronaldo a reușit „dubla”. În minutul 41, Benzema a marcat și el al doilea său gol al meciului, moment în care tridentul BBC a ajuns la 45 de goluri (Cristiano și Benzema, câte 16, Gareth Bale – 13), cu unul mai mult, 44, decât a marcat toată echipa rivalei FC Barcelona în acest sezon, 2015/2016!

Cu câte 16 reușite, CR7 și Benzema i-au depășit pe Neymar și Luis Suarez, devenind principalii marcatori ai campionatului în Spania.

60 de goluri a marcat tripleta BBC în toate competițiile, în acest sezon


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...