Deputat PLDM: „Nu merităm să stăm în genunchi”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cei șapte deputați PLDM vor fi excluși din partid în cazul în care nu își vor retrage semnăturile pentru candidatul la funcția de premier din partea PD, Pavel Filip.

Anunțul a fost făcut de către deputatul PLDM Tudor Deliu, în Piața Marii Adunări Naționale, acolo unde la acest moment se desfășoară un nou protest organizat de Platforma civică „Demnitate și Adevăr”.

„Am decis că nu vom susține un Guvern în fruntea căruia este un reprezentat al PD. Au fost discuții foarte aprinse, dar în final am ajuns la concluzia că, noi nu merităm să stăm în genunchi”, a spus Deliu.

Acesta a anunțat că celor 7 deputați li s-a cerut să-și retragă semnăturile și să declare public că nu susțin acest guvern. „Ei nu ne reprezintă pe noi și nu vreau să fiu blamat pentru acțiunile lor. Noi, cei care nu i-am susținut pe cei 7 vom fi consecvenți, verticali și vom demonstra că suntem oameni, nu vrem să fim străini la noi acasă”, a mai spus Deliu.

Amintim că, Consiliul Politic Naţional al PLDM a decis că partidul nu va participa în cadrul actualei majorități parlamentare și se declară partid parlamentar de opoziție.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...