Chișinăul, cuprins de proteste; Tot centrul capitalei va fi blocat

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Încă o zi cu proteste de amploare la Chișinău, organizate după desemnarea lui Pavel Filip la funcția de premier.

Piața Marii Adunări Naționale va fi din nou centrul unor proteste de amploare. Platforma Demnitate și Adevăr începe o manifestație de la ora 11:00, împotriva „dictaturii criminale” și a capturării definitive a statului.

Cu începere de la ora 12:00, în scuarul Parlamentului, în urma unor marșuri, se vor aduna simpatizanții Partidului Socialiștilor și cei ai „Partidului Nostru.

Cele două partide vor organiza și marșuri înainte de a începe manifestațiile:

PSRM – prima coloană pornește la ora 11.00 din fața memorialului Eternitate, a doua coloană pleacă la 11.30 din fața Academiei de Științe. Mitingul este preconizat să înceapă la ora 12.00 în Orășelul Victoriei din fața Parlamentului.

PN – susținătorii formațiunii se vor aduna la ora 12.00 în fața Circului. Mulțimea urmează să ajungă în Scuarul Parlamentului la ora 12.00.

Toate manifestații sunt organizate împotriva „oligarhiei” conduse de către Vladimir Plahotniuc, care încearcă să „captureze definitiv” statul.

În aceste condiții, poliția anunță că se va circula cu dificultate în capitală, în special pe bulevardul Ștefan cel Mare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...