(VIDEO) Surpriză mare în Italia: Liderul, învins de Sassuolo

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Inter a pierdut dramatic partida cu Sassuolo din etapa a 19-a din Serie A TIM, cu 0-1, fiind în pericol să piardă poziția de lider la capătul etapei.

Echipa lui Mancini a ratat ocazie după Ocazie. Icardi a fost primul care a irosit o şansă, apoi Ljajic l-a imitat. Replica oaspeţilor a venit prin Sansone, care nu a reuşit să transforme o lovitură liberă. Handanovic şi-a salvat echipa, după ce a respins cu pieptul o minge trimisă bine de Missiroli.

Consigli a fost de neînvins şi în repriza a doua. Ljajic şi-a mai trecut în cont o ratare. Murillo a încercat şi el să îl învingă pe portarul oaspeţilor, dar fără succes. Intrat în locul lui Perisic în minutul 64, Palacio a fost şi el singur cu portarul, dar scorul a rămas 0-0.

Cu opt minute înainte de final, Floro Flores a avut cea mai mare ocazie a oaspeţilor. După ce Ljajic a mai ratat o dată, Sassuolo a obţinut un penalty în prelungiri. Berardi a marcat pentru trei puncte, de la 11 metri.

În urma acestui rezultat, Inter rămâne pe primul loc, cu 39 de puncte, dar poate fi depășită de Napoli și Juventus la încheierea etapei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...