Mihai Ghimpu, după negocieri: „Nu ne temem de alegeri anticipate”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Partidul Liberal nu se teme de eventuale alegeri parlamentare anticipate, a anunțat liderul liberal Mihai Ghimpu, după runda de negocieri cu PLDM, PD și PPEM.

„Vă spun pentru prima dată, liberalii nu se tem de alegeri anticipate. Nouă însă ne este frică de ce va urma după aceste alegeri, de ce va fi cu această țară”, a spus Ghimpu, care după runda de consultări cu președintele Nicolae Timofti anunța că PL va face tot posibilul ca alegerile parlamentare anticipate să fie evitate.

Ghimpu s-a arătat nemulțumit și de decizia PLDM de a convoca Consiliul Național Politic pentru a lua o decizie privind acțiunile ulterioare ale partidului.

„Am constatat că unor oameni le place să trăiască în mizerie și sărăcie. Am pierdut o lună de discuții cu PLDM, ca ulterior președintele să vină cu un candidat, despre care era clar că nu va primi vot, iar acum liberal-democrații își convoacă din nou Consiliul, de parcă Moldova trebuie să trăiască în dependență de decizia Consiliului”, a spus Ghimpu.

Totodată acesta a transmis că PLDM face un joc, care va duce Republica Moldova către alegeri parlamentare anticipate.

„O să vedem cu ce decizie vor veni (după ședința Consiliului – n.r.). Este din nou același joc, pentru a merge către alegeri anticipate, a conchis Ghimpu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...