Guardiola a anunțat unde va antrena în sezonul viitor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Pep Guardiola a refuzat să-și prelungească contractul cu Bayern, care se va termina în această vară, și a dezvăluit marți de ce a luat această decizie. Spaniolul a vorbit prima oară despre viitoarea sa destinație.

„Vreau să experimentez o nouă atmosferă și mă gândesc la o nouă etapă. Am 44 de ani, e momentul perfect să merg în Anglia. De aceea nu mi-am prelungit contractul cu Bayern”, a spus Guardiola, într-o conferință de presă. „Vreau să cunosc noi stadioane, orașe și restaurante. Trei ani sunt de ajuns. Nu sunt genul de antrenor care să rămână 30 de ani la un club. Dacă aveam 60-65 de ani, poate aș fi rămas, dar sunt prea tânăr ca să nu-mi doresc o nouă provocare.”, a mai spus tehnicianul.

El a dezvăluit că are mai multe oferte din Anglia, dar nu a semnat încă vreun contract: „O să vă anunț când o să am un club.”

Tehnicianul catalan a mai vorbit și despre succesorul său pe banca bavarezilor, Carlo Ancelotti: „E perfect pentru club și-i doresc tot norocul din lume. O să-i las o echipă bună.”


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...