Tatiana, Petru şi Victoriţa sunt cea mai mare bogăţie a Alionei Fuciji din raionul Orhei. Dintre cei trei copii, doi nu au auzit niciodată cuvintele „te iubesc”. Petru şi Victoria trăiesc într-o surzenie cumplită, dar în timp au învăţat, mai degrabă, să citească pe buze şi să simtă dragostea pe care mama le-a oferit-o necondiţionat, din puţinul pe care-l are.

Acum trei ani, Aliona a aflat că băieţelul pe care l-a aşteptat atât de mult suferă de hipoacuzie. A fost o perioadă de şoc pentru o mamă tânără - o perioadă în care nu putea accepta că pruncul ei nu poate auzi. În aceeaşi zi în care medicii i-au confirmat faptul că Petru suferă de surditate, Aliona a aflat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Peste 9 luni Victoriţa le-a adus o rază de lumină în casă, dar la puţin timp după speranţa i-a fost curmată. Mama a trebuit să afle că fetiţa suferea, la fel ca şi fratele ei, de hipoacuzie.

De una singură, mama micuţilor le duce povara mai departe, în fiecare zi. În căutarea unui sprijin, Aliona s-a mutat la mama ei împreună cu cei trei copii. Pentru bunica Lidia nepoţii au devenit sensul vieţii ei, dar priveşte cu ochii în lacrimi cum cei doi îi zâmbesc fără s-o înţeleagă. În fiecare seară se roagă la ceruri şi cerşeşte o minune. 

Operaţia de implant cohlear de care au nevoie micuţii poate fi realizată în ţara noastră. Costurile însă se ridică la 40 de mii de euro pentru ambii copii. Iar pentru o mamă care îşi întreţine familia cu cei 1200 de lei din pensia de invaliditate a copiilor nu-i va ajunge o viaţă întreagă ca să adune suma necesară.

Un sms la numărul 5063, în valoare de doar 20 de lei, va merge pentru ajutorarea acestor doi copii pentru a le reda auzul. 

Cei care doresc să ajute cu o contribuţie aceşti doi prunci în lupta cu destinul lor o pot face pe conturile de mai jos:

Datele pentru transferuri în USD
Corresp. bank: The Bank of New York Mellon, New York, USA
SWIFT: IRVTUS3N
Beneficiary bank: BC "Moldindconbank" S.A.,
SWIFT: MOLDMD2X
Beneficiary name: Aliona Fuciji
Beneficiary IBAN: MD91ML0000002259A3457121

Datele pentru transferuri în EUR
Corresp. bank: BHF-Bank Aktiengesellschaft, Frankfurt am Main, Germany,
SWIFT: BHFBDEFF
Beneficiary bank: BC "Moldindconbank" S.A.,
SWIFT: MOLDMD2X
Beneficiary name: Aliona Fuciji
Beneficiary IBAN: MD91ML0000002259A3457121

Datele pentru transferuri în MDL
Banca benef.: BC "Moldindconbank" S.A.,
cod: MOLDMD2X334
Beneficiar: Fuciji Aliona,
IDNP: 2003027007902
Contul benef.: 2259A3457081