(VIDEO) Premier League: Arsenal – lider solitar; Man United – la prima victorie după 6 săptămâni

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Arsenal Londra a devenit lider solitar sâmbătă, în Premier League, zi în care Manchester United a reușit prima victorie în ultimele 6 săptămâni.

„Tunarii” s-au impus cu 1:0 în meciul cu Newcastle, ajungând la 42 de puncte și preluând conducerea în Premier League. Singurul gol al meciului a fost marcat de fundașul francez Laurent Koscielny, în minutul 72.

Arsenal a profitat de faptul că Leicester, echipa care avea același punctaj ca și „tunarii” a făcut doar un egal, scor 0:0, pe teren propriu, cu Bournemouth. Gazdele au ratat și un penalty, prin Mahrez, iar în urma acestui rezultat au ajuns la 40 de puncte, cu 2 mai puțin decât Arsenal.

Manchester United s-a impus cu scorul de 2:1 în fața celor de la Swansea. „Diavolii Roșii” au înregistrat primul succes din ultimele 6 săptămâni, depășind astfel cea mai neagră serie din istoria clubului. Martial și Rooney au marcat pentru gazde, în timp ce golul galezilor a fost semnat de Sigurdsson. În urma acestui succes, United a urcat până pe locul 5, cu 33 de puncte la activ.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...