Ultima oară, Comănescu a activat ca antrenor la juniorii Gloriei Bistriţei.

În ultimul interviu, de acum doi ani, Petre Comănescu şi-a povestit viaţa. În 2013, era stabilit în Grecia, pe insula Rhodos, unde închiria maşini. După ce s-a îmbolnăvit, Comănescu s-a întors în România. Născut în Bacău, Comănescu locuia în prezent în Bistriţa.

Site-ul oficial al clubului Gloria Buzău a anunţat dispariţia fostului mare fundaş dreapta al grupării din Crâng. Ultimul om din fotbal care a vorbit cu Petre Comănescu a fost Constantin Mircea, fost jucător la Gloria Buzău. Cei doi au fost, o perioadă, colegi de cameră.

Comănescu este al doilea fost rapidist care dispare în ultima jumătate de an, după Nicolae Manea, decedat în decembrie 2014.

„Petre Comănescu a fost unul dintre eroii uitaţi ai Gloriei Buzău. A făcut parte din generaţia care, în stagiunea 1984-1985, reuşea promovarea grupării din Crâng în Divizia A la fotbal, pentru ca apoi s-o cocoaţe până pe locul 5 în campionat. I-a asigurat inclusiv galoane europene. În semifinalele Cupei Balcanice, Gloria Buzău a fost eliminată de Panionios Atena, dar Comănescu a rămas cu un dar de suflet din Grecia: s-a îndrăgostit de Vechea Eladă, unde s-a întors peste ani. În prezent, doar familia şi prietenii apropiaţi ştiu amănunte despre viaţa lui Comănescu. Fostul fundaş dreapta şi-a pierdut urma, după ce a decis să plece din ţară, pentru a o lua de la capăt în Insula Rhodos”, mai scrie sportnews.ro.