Ronaldo: Cheia succesului meu e în aroganță. De ce să mă schimb?

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

La final de an, Cristiano Ronaldo, starul lui Real Madrid și unul dintre cei trei finaliști la Balonul de Aur 2015, a acordat un interviu cotidianului El Mundo. Vedeta lusitană vorbește despre personalitatea sa controversată, despre cariera sa și despre viitorul său după ce își va încheia cariera de fotbalist.

„Nu putem trăi obsedați de ceea ce cred alții despre noi. Dacă am face asta, nu am trăi, de fapt. Nici măcar Dumnezeu nu este pe placul tuturor oamenilor”, a declarat Cristiano Ronaldo.

Golgheterul lui Real Madrid a făcut declarații similare în 2013, pentru televiziunea O Globo, din Brazilia.

CR7 e recunoscut și pentru faptul că ajută adesea copiii și bolnavii cu sume importante de bani. „Mă simt foarte bine ajutându-i pe alții, puțin sau mult. Dumnezeu îmi dă oricum dublul a ceea ce dau eu altora. După ce am devenit tată privesc viața diferit”, a mai spus Ronaldo.

Portughezul știe că nu toată lumea îl place, dar nu se arată deranjat de acest lucru. „Sunt oameni care mă urăsc, care spun că sunt arogant, că sunt vanitos sau că sunt așa și pe dincolo. Dar acest lucru e parte a succesului meu. Sunt făcut să fiu cel mai bun. Dacă așa sunt eu și dacă tot ce am făcut în această carieră în fotbal a fost pentru că am fost astfel, nu mi se poate cere să mă schimb. Eu merg seara la culcare cu conștiința împăcată și dorm bine nopțile”, a declarat Cristiano.

Lusitanul a vorbit și despre cum a fost viața sa înainte de a deveni un star internațional, dar și despre planurile de viitor.

„Acum mi-e foarte bine, dar eu am avut o viață dificilă. Ceea ce sunt azi se datorează timpului petrecut cu familia mea și timpurilor dificile pe care le-am trăit. La 11 ani îmi călcam singur hainele. Forța mea mentală a început în acele momente.

După ce mă voi retrage, vreau să trăiesc ca un rege. Vreau să îmi trăiesc viața pe deplin, să fac ceea ce îmi place să fac”, a încheiat Ronaldo.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...