(FOTO) Jurnalistul Vitalie Călugăreanu, amenințat de Mihai Ghimpu?

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cunoscutul jurnalist Vitalie Călugăreanu i-a cerut președintelui PL, Mihai Ghimpu, explicații cu privire la un comentariu pe care politicianul l-a plasat la o postare a sa pe Facebook.

Călugăreanu a comentat o declarație a lui Ghimpu, în care liderul PL afirma că președintele Nicolae Timofti ar trebui să desemneze la funcția de premier un candidat propus de Partidul Democrat.

„Omul acesta ori e ‘purtător de cuvânt’ la PD, ori a uitat că partidele între ele concurează. E ca şi cum cu o zi înainte de alegeri Dl Ghimpu ar ieşi la TV şi ar spune: ‘Norod, nu votaţi PL! Votaţi PD!’. Dacă aş fi membru PL i-aş scrie un mesaj şi i-aş face cadou de Revelion ‘part-biletu’. Da, clasa politică trebuie schimbată DIN TEMELII. Să nu rămână nici unu din ăsta!”, a reacționat Vitalie Călugăreanu.

La scurt timp, Ghimpu a plasat un comentariu la postarea lui Călugăreanu, după care l-a blocat pe jurnalist.

540758_1098033146882133_3572735839885282100_n

Cum comentariul președintelui PL nu este tocmai clar, jurnalistul a cerut de la Ghimpu anumite precizări: „Deci, dacă Dl Ghimpu nu revine cu precizări, rog să fie considerată că o avertizare-ameninţare… Eu aştept”.

Deocamdată Mihai Ghimpu nu a făcut precizări în legătură cu această situație.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...