(FOTO) Reacția lui Sturza, după ce a fost șters din istoria PD

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Premierul desemnat Ion Sturza a reacționat după ce conducerea Partidului Democrat a hotărât să șteargă o secțiune din istoricul plasat pe site-ul oficial al formațiunii, care-l includea pe acesta.

„Am aflat că PD m-a „șters” din istorie… Referința la numele meu (recunosc, cam bombastică) a fost scoasă de pe site… Asta e, PD dă cu buretele în propria istorie”, a reacționat Sturza pe Facebook.

Totodată, el s-a referit și la decizia oligarhului Vladimir Plahotniuc, de a crea împreună cu cei 14 comuniști plecați din PCRM o „Platformă Social Democrată”.

„În folclor rușii merg cu iapa (calul); în viață moldovenii – cu stângul (stânga), mai nou cu social-democrația!
Salut abandonarea în masă a liberalismului și conservatorismului celor mai bogați dintre pământeni și trecerea lor de partea clasei muncitoare! Deși, ca să fiu onest, recunosc: Ne veriu! Prea multa ață albă în toi de noapte…
Între timp, de fapt, cea mai populară forță în Republica Moldova nu sunt cei 34 „new” comuniști, dar partidul amatorilor de karaoke a neastâmpăratului Renato Usatîi (și măcar de ar fi o glumă…). Unica forță de stânga cu acte în regulă rămâne PSRM a lui Igor Dodon. Evident că într-o țară ca Moldova, avem nevoie de o stângă veritabilă, care ar păstori anumite așteptări. Un timp acest lucru l-a făcut destul de bine PCRM. Dar și-a dat duhul în „convulsii” jenante chiar și pentru un deces politic” a menționat premierul desemnat.

Amintim că cei din PD au șters joi mențiunile din istoricul partidului despre Ion Sturza.

Cattura

Însă la scurt timp după ce mai mulți internauți au menționat pe Facebook acest aspect, partea de text în care era menționat Ion Sturza a dispărut subit.

Iată cum arată acum textul din această secțiune a site-ului partidului.

Cattura


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...