Oamenii de afaceri din Marea Britanie nu vor ca ţara să iasă din UE

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Lovitură sub centură pentru firmele din Marea Britanie. Discuţiile despre ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, cunoscută sub numele de Brexit, ne afectează afacerile, susţine şeful unei companii din aceasta Regatul Unit.

Rowan Crozier conduce Brandauer, o companie înfiinţată acum 150 de ani, care produce componente metalice destinate în special exportului. Acesta a avertizat asupra pericolelor care pandesc la colţ dacă Marea Britanie va parăsi blocul european, transmite The Telegraph.

„În ultimii 3 ani am vândut componente pentru diverse proiecte realizate în statele UE, în special în Germania. Dacă vom ieşi din UE atunci ne va fi mai greu sa facem afaceri acolo. Am avea mai multe pierderi decât câştiguri. Nu trebuie sa ieşim din UE, iar orice discuţie pe această tema creează o incertitudine şi ridică nişte ziduri foarte înalte în calea comerţului cu celelalte state membre”, a menţionat Crozier.

Omul de afaceri arată că 75% dintre produsele companiei sale merg la export, iar una dintre componentele sale a contribuit la descoperirea „particulei lui Dumnezeu” în acceleratorul de LHC de langă Geneva, Elveţia.

În plus, un studiu recent arată că două treimi dintre patronii firmelor mici şi mijlocii britanice nu sunt de acord cu Brexit-ul, această situaţie fiind percepută ca cel mai mare risc pentru anul viitor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...