(VIDEO) Un nou gol excepțional, marca Ibrahimovic

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Paris Saint Germain merge ceas în Ligue 1 și se îndreaptă cu pași mari spre un nou titlu de campioană. Pe terenul celor de la Caen, locul 4 înaintea etapei a 19-a, elevii lui Laurent Blanc au defilat iar Zlatan Ibrahimovic (34 de ani) a făcut din nou spectacol.

În minutul 36 al partidei de pe „Stade Michel d’Ornano”, la scorul de 1-0 pentru parizieni, după reușita lui Angel Di Maria (16), „Ibra” a fost protagonistul unui alt gol fabulos.

Zlatan a șutat cu dreptul, din prima, fără preluare, de la aproximativ 20 de metri, direct în vinclul porții lui Vercoutre. Portarul celor de la Caen a rămas pur și simplu uluit de execuția starului suedez, care a ajuns la al 15-lea gol în actualul sezon al campionatului din Hexagon.

Execuția lui Ibrahimovic a fost rapid analizată de specialiști care au depistat că mingea a fost trimisă în poartă cu o viteză ce a măsurat 97 km/h!

Meciul s-a încheiat cu 3:0 pentru PSG, care a ajuns la 51 de puncte în 19 etape, cu 20 mai multe decât ocupanta poziție secunde, Angers.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...