(VIDEO) Surprize mari în Premier League: Man United pierde, Leicester – lider detașat

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Surprizele în Premier League continuă și în etapa a 17-a. Manchester United a fost învinsă, pe teren propriu, de Norwich, în timp ce Leicester a câștigat în deplasarea cu Everton, consolidându-și poziția de lider.

Ceea ce trebuia să fie o sărbătoare – al 500-lea meci pentru Rooney la United – s-a transformat într-un veritabil fiasco. Redutabili în defensivă în acest sezon (problemele mari veniseră în atac, acolo unde fotbaliştii au arătat o lipsă de imaginaţie cruntă), elevii lui Van Gaal s-au văzut conduşi cu o jumătate de oră înainte de final cu 2-0, după ce Jerome şi Tettey l-au învins pe De Gea. Martial a redus din handicap, după un assist al lui Rooney, însă „canarii” au fost suficient de puternici pe final încât să reziste.

United rămâne astfel cu 29 de puncte, căzând până pe poziția a 5-a.

Leicester s-a impus în deplasarea de la Liverpool, cu Everton, scor 3:2, consolidându-și poziția de lider. Mahrez a marcat o dublă din lovituri de la 11 metri, Okazaki punctând și el pentru oaspeți. Golurile gazdelor au fost înscrise de Lukaku și Mirallas.

Primul meci al lui Chelsea fără Jose Mourinho pe bancă a fost de bun augur pentru „aristocrați”, care au învins cu 3:1 pe Sunderland. Chiar și așa, Chelsea, cu 18 puncte adunate, rămâne în a doua jumătate a clasamentului.

Leicester este lider detașat, cu 38 de puncte, fiind urmată de Arsenal cu 33 de puncte.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...