Nepotul magnatului petrolului Jean Paul Getty a fost găsit mort de către paramedici. Andrew Getty, în vârstă de 47 de ani, era dezbrăcat de la brâu în jos, şi zăcea într-o baltă de sânge într-o cadă din baie. Deşi a fost dus imediat la spital, medicii nu l-au putut salva. Presa de peste Ocean scrie că cea care a alertat autorităţile este fosta iubită a miliardarului, care acum este reţinută şi interogată de poliţie.

Potrivit presei internaţionale, recent, bărbatul obţinuse un ordin de restricţie împotriva fostei sale iubite, care se pare că are un trecut marcat de consumul de droguri şi de ieşiri violente. Totuşi, investigatorii au declarat că este posibil ca suspecta să fie nevinovată, iar moştenitorul imperiului Getty să fi fost victima unui accident domestic.

Pe de altă parte, o sursă apropiată anchetei a afirmat că bărbatul se simţea rău de mai bine de două luni şi că îşi făcuse o programare la medic. Moştenitorii imperiului Getty se află pe locul 54 în topul celor mai bogate familii din Statele Unite. Averea lor este estimată, în total, la peste 5 miliarde de dolari. Jean Paul Getty, care s-a îmbogăţit datorită afacerilor cu petrol, avea cinci copii.