/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 817: Planul G7, atacuri sângeroase și „dublă lovitură”! Zelenski e contrazis, iar Medvedev îl amenință

A fugit pentru că s-a speriat. Poliția a găsit al doilea șofer implicat în accidentul de la Rîșcani, în urma căruia a decedat un angajat al poliției de Frontieră

missing
29 august 2021, ora 17:20

Poliția a identificat al doilea șofer implicat în accidentul de la Rîșcani, în urma căruia a decedat un angajat al poliției de Frontieră. Acesta are 57 de ani și este originar din raionul Șoldănești, dar locuiește în Bălți.

Potrivit poliției, acesta avea la el cheile mașinii implicate în accident. „Spune că a fugit pentru că s-a speriat. Recunoaște că a băut 2 beri. În momentul reținerii, alcool în aerul expirat avea 0,12 mg/l”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Bărbatul a fost găsit într-o fâșie forestieră de la hotarul raionului Rîșcani cu mun. Bălți.

Precizăm că în urma accidentului din dimineața zilei de duminică, petrecut în apropierea satului Pîrjota din raionul Rîșcani a decedat un tânăr de 35 de ani, angajat al Poliției de Frontieră.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram